Jet Analytics

Jet Analytics is een gebruiksvriendelijke en tijdbesparende data integratie-, bewerkings- en modelleringstool die business intelligence toegankelijker en efficiënter maakt, vooral voor bedrijven die Microsoft Dynamics ERP-systemen gebruiken.

Het maakt deel uit van de Jet Reports-suite, maar is ook als stand-alone datawarehouse-oplossing ideaal voor rapportage, analyse en budgettering.

 

Tijdbesparend en kostenbesparend

Met Jet Analytics is het mogelijk om een compleet datawarehouse te bouwen in een fractie van de tijd die het normaal gesproken kost. Databewerkingen die gewoonlijk handmatig gecodeerd moeten worden, zijn met een paar klikken in te stellen. Zowel implementatie als tussentijdse aanpassingen verlopen daardoor vlot en kosteneffectief.

Jet Analytics is een volledig geautomatiseerde databewerkingsoplossing. Hiermee bespaart u tijd, moeite en voorkomt u data-fouten waardoor medewerkers hun tijd aan rapportage en analyse kunnen besteden.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Databewerkingen die gewoonlijk tijdrovend zijn doordat ze gecodeerd moeten worden, zijn met een paar klikken in te stellen.

Versiebeheer: Jet Analytics houdt automatisch bij welke aanpassingen er gedaan zijn en hoe de processen lopen.

Databronnen consolideren

Jet Analytics stelt organisaties in staat om alle databronnen te combineren en te structureren in één overzichtelijk datawarehouse voor de hele organisatie.